Bliv en god allieret til dine LGBTQ+ elever: En praktisk og normkritisk guide til lærere!

Normstormerne udgiver en ny ressource til lærere: "Bliv en god allieret til dine LGBT+ elever: En praktisk og normkritisk guide til lærere!"

Normstormerne har arbejdet med normkritisk pædagogik i over 10 år og har udviklet undervisningsmetoder, materialer og undervist børn fra 0. til 10. klasse samt lærere, sundhedspersonale og pædagoger. Nu udgiver vi en normkritisk guide som opsamler den viden vi har gjort os og den praksis vi har udviklet.

Hvorfor denne guide?

Gennem vores arbejde ved vi, at LGBTQ børn og unge mistrives og oplever diskrimination og mobning gennem deres skolegang. Mange elever oplever ikke at have en voksen de kan vende sig til på skolen, da de føler at der mangler viden og forståelse for diskrimination og mobning på baggrund af køn, kønsidentitet og/eller seksualitet.

Mange LGBTQ+ børn kan desuden mangle støtte fra hjemmet, hvorfor man som lærer kan spille en vigtig rolle i at understøtte disse elevers udvikling, identitet og tryghed.

Denne guide er til dem som gerne vil være med til at ændre dette. Vi vil give dig et godt vidensgrundlag, men allervigtigst, handlemuligheder og konkrete redskaber til hvordan du kan gøre skolen til et mere trygt sted for dine LGBTQ+ elever.

Guiden er gratis og tilgængelig på Normstormernes hjemmeside og kan bruges både digitalt eller printes.

Forrige
Forrige

FORTSAT BEHOV FOR NORMKRITISK UNDERVISNINGI DEN KØBENHAVNSKE FOLKESKOLE

Næste
Næste

New project: Rivers in Resistance