Vores organisation

I Normstormerne er vi et mindre sekretariat på tre medarbejdere, og en stor drivkraft af frivillige aktivister. Vi forsøger i Normstormerne at arbejde ud fra en kollektiv organisationsstruktur, og har også enhedsløn for alle medarbejdere i organisationen.

Siden 2012 har vi tilbudt undervisning til folkeskoleklasser, for at udvide elevernes horisont og forståelse for hinanden, og det samfund vi lever i. At påtale normer, er det første skridt til at kunne stille sig kritisk til dem. Ikke alle normer er skadelige, men nogen er, og dem vil vi gerne arbejde med, at ændre.

Vores mål er derfor, at skabe bedre trivsel for alle. Normer påvirker os alle og derfor er arbejdet med at forstå og udfordre normer til gavn for alle, og i høj grad for dem der bliver ekskluderet og diskrimineret på baggrund af normer. En bedre forståelse for diskrimination, privilegier, og undertrykkelse giver redskaber til, at påtale og arbejde med skadelige omgivelser.

Den nemmeste måde at udforske hvad vi laver på, er at bestille en undervisning med os, men du kan også læse om vores undervisning her

Du kan også læse foreningens vedtægter her.