Studenterstilling: Koordinator

Vil du være med til at skabe bedre trivsel for LGBTQ+ elever i Københavns kommune? Har du mod på at arbejde med normkritisk pædagogik i en LGBTQ-ledet forening? Har du erfaring med koordinering og frivilligledelse? Så er det måske dig vi søger til en studenterstilling hvor du koordinerer undervisning og er bindeled mellem læreren og vores frivillige undervisere! 

Hvem er Normstormerne

Normstormerne er en LGBTQ-drevet frivillig forening, der bl.a. tilbyder gratis normkritisk LGBTQ+ undervisning til skoleelever i Aarhus og Københavns Kommune og opkvalificering til lærere og andre fagpersoner tilknyttet folkeskolen og dagtilbud i København. Formålet er at modarbejde diskrimination, mobning og eksludering grundet køn og seksualitet. Normstormerne består af en engageret gruppe undervisere, aktivister, en sekretariatsleder, og to projektledere. Vi er en organisation i bevægelse og har mange nye projekter under udvikling. 

Vi tilbyder
En studenterstilling, hvor du skal arbejde i tæt kontakt med vores frivillige undervisere, være kontaktperson for lærere og koordinere vores undervisningsprocesser på en struktureret og normkritisk måde. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads i et ungt sekretariat, hvor alle har en central rolle i organisationens drift og hvor vi lægger vægt på kollektiv læring og personlig udvikling.

Vi søger

En person, som har noget erfaring med koordinering og kundekontakt og som nyder at arbejde selvstændigt med løbende administrative arbejdsopgaver. Du behøver ikke have en uddannelse relateret til normkritik, men vi prioriterer personer der har praktisk erfaring relateret hertil. Normstormerne arbejder for at styrke normbrydende og minoriserede personers rettigheder og muligheder og opfordrer derfor personer, der tilhører underrepræsenterede og marginaliserede grupper til at søge stillingen.

 

Ønsker til kvalifikationer og erfaring

Vi har en række ønsker til dine kvalifikationer, men vi forventer ikke at du nødvendigvis kan opfylde dem alle fra start. Vi forventer at du har erfaringer med og/eller kvalifikationer indenfor flere af følgende områder:

  • Normkritik, antidiskriminations-arbejde og LGBTQ-spørgsmål
  • Koordinering, administration og kundekontakt

  • Du forstår hvordan man skaber overblik og struktur og kan holde mange bolde i luften

  • Du er imødekommende og vant til at kommunikere med forskellige mennesker/aktører

  • Mundtligt og skriftligt dansk, da kommunikationen med kommunerne er på dansk 

Dine opgaver er bl.a at:

  • Modtage og håndtere bookings af folkeskoleundervisning i Københavns Kommune

  • Samarbejde med projektlederen om at nå i mål med antal undervisningsforløb

  • Lave relationsarbejde og holde månedlige frivilligmøder med vores undervisere

  • Koordinere rekrutteringen af nye frivillige undervisere

Ansættelse og lønvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen og er tidsbegrænset til d. 31. december 2023. Arbejdstiden fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. Timelønnen er 170 kr i timen + feriepenge og 8% pension oveni.

Arbejdssted
Arbejdssted er Normstormernes kontor på indre Nørrebro i København.

Datoer
Opstart omkring d. 1. marts 2023.
Ansøgningsfrist er d. 15. februar 2023 kl 23.59. Samtaler afholdes i uge 8.

Ansøgning
Du ansøger via overstående ansøgningsformular på knappen, hvor du svarer på spørgsmål relateret til stillingen og uploader til CV. 

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt sekretariatsleder Violeta på violeta@normstormerne.dk eller på tlf. 50 41 12 58.