FAQ

Normstormerne underviser i hele landet og i Aarhus’ og Københavns kommunes folkeskoler er det gratis, som en del af vores kommunale samarbejde. Hvis skolen ligger udenfor kommunerne, eller du har en helt anden forespørgsel så skriv en mail til kontakt@normstormerne.dk for at høre mere.

I 2021 er Normstormerne begyndt at afholde kurser for fagpersonale i dagtilbud. Det betyder, at vi nu underviser pædagoger og andet fagpersonale tilknyttet dagtilbud Vi tilbyder også kurser til lærere og fagpersonale tilknyttet folkeskolen. De frivillige normstormere, som tager ud og underviser, har selv en relevant faglig baggrund og har selvfølgelig gennemgået Normstormernes uddannelse.

I Normstormerne er det frivillige, som tager ud og underviser skoleelever og fagpersonale. Alle frivillige, som underviser fagpersonale, har relevant faglig viden, og er uddannede af Normstormerne til at afholde kurset.

De frivillige har alle deltaget i et uddannelsesforløb i Normstormerne, før de tager ud og underviser. Der er altid to normstormere ude at undervise ad gangen i folkeskolerne.

Normstormerne blev grundlagt i 2012 i København, og 2014 i Aarhus.

Normkritik er et stort, og bredt begreb, som normstormerne også udforsker i undervisningerne. Vi, i Normstormerne, synes, at det er vigtigt at undersøge de aspekter af vores samfund, og de normer, som vi alle er opvokset med, og lever under, som kan agere skadelige.

Normkritik fungerer dermed som et værktøjssæt til at ‘zoome ud’, og stille spørgsmålstegn.

Normstormerne har omkring 40 frivillige, som tager ud og underviser.

Vi tager ud i hele landet, og underviser og laver workshops for mange forskellige institutioner, faggrupper, virksomheder med mere. Kontakt os på kontakt@normstormerne.dk for at høre mere.

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os her: